Varkens

Volgens de algemene media en de sociale media in het bijzonder, neemt aantal moslims in Nederland schrikbarend toe. Dit is natuurlijk verschrikkelijk (=ironisch). Een van onze volksvertegenwoordigers spreekt over de islamisering van onze samenleving.

Maar als je de cijfers erop naslaat (bron o.a. CBS, Vluchtenlingenwerk NL, Europese commissie etc.) dan is ‘slechts’ 5 tot 6% van de Nederlandse bevolking moslim.

Verdeling religie in Nederland

Verdeling religie in Nederland

Dat is 1 op de 20 personen (In mijn eigen vriendenkring klopt dit percentage overigens vrij goed) en het neemt niet dramatisch toe. Het percentage moslims in Nederland schommelt al jaren rond de 5-6%. Ja, nu hoor ik je denken, het percentage blijft gelijk, maar het totaal aantal nederlanders groeit ook, dus het absolute aantal moslims neemt wél toe! Immers, dezelfde volksvertegenwoordiger spreekt over een Tsunami aan moslims die ons land inmiddels overspoelt. Welnu, van die enorme toestroom is in de afgelopen jaren weinig cijfermatig bewijs.

Ik spreek nadrukkelijk niet over de recente vluchtelingen stroom als gevolg van de problemen in Syrië en het midden-oosten. Dit vluchtelingen probleem wordt door de vermelde volksvertegenwoordiging dankbaar gebruikt als marketing materiaal voor zijn opruiende taal.
Asielaanvragen in Nederland (2015)

Asielaanvragen in Nederland t/m aug 2015

De cijfers zijn als volgt: in 2014 vroegen 21.811 mensen asiel aan in Nederland (waarvan 8.748 Syriërs) en t/m augustus 2015 stond de teller op 17.155 (waarvan 6.096 Syriërs).
De verwachting is wel, dat er in de laatste maanden van dit jaar nog flink wat vluchtelingen bij komen. Als we er vanuit gaan dat het aantal vluchtelingen dit jaar het piekjaar 1994 gaat overtreffen en uitkomt op 55.000 (!)  2015-10-30_09-19-07en we nemen aan dat dit enkel en alleen moslims zijn (wat natuurlijk niet het geval is), dan komt het % moslims in Nederland uit op iets meer dan 6%. Inderdaad een groei, maar zeker geen Tsunami.Ik bekijk het eens van de andere kant. Want wellicht heeft de ‘samenleving’ en het ‘sentiment’ toch gelijk. De cijfers van de gerenommeerde onderzoeksbureaus kloppen misschien niet. Als rechtgeaarde atheist moet je blijven vragen en onderzoeken. Mijn gedachte is als volgt; wanneer het aantal praktiserende moslims toeneemt zou de consumptie van varkensvlees per hoofd van de bevolking moeten afnemen, toch? Wat schets de verbazing?2015-10-30_09-36-07

De consumptie varkensvlees per hoofd van de bevolking neemt weliswaar af, maar niet in enorme mate. We eten al jaren met z’n allen iets minder dan 40kg varkensvlees per jaar. De totale consumptie vlees in Nederland neemt overigens ook af, waardoor het % varkensvlees t.o.v. de totale consumptie nagenoeg gelijk blijft, iets minder dan 50% (!). In heel Europa zie je hetzelfde beeld.

Dus, als de oprui-politici en meelopers op social media dan tóch gelijk hebben en Nederland met rasse schreden islamiseert, dan is er slechts één conclusie mogelijk. Zij zijn zelf meer varkensvlees gaan eten.
En dan zeg ik; “Je bent wat je eet!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s